BAJSSSSSSSS

bloggen ser helt fuckad ut men jag kan inte och orkar inte fixa det nu, e trött ska sova god natt.

JKDHioDHFIPOLEKHNDSIGPÄLKNHROFPD DAMP.

Ulrica is in the house !

Hejsan svejsan alla söta människor !

Just nu så är Alva högt uppe i sverige hos sin farmor och farfar utan internet..  Haha, jag har sån skadeglädje ! :D Men jag få hoppas att du får det bra där uppe bebis!

Idag så har jag inte gjort så jätte mycket, sov hos Ronja så jag chillade lite hemma hos henne och kollade på tv och lite sånt. Sen så fixade vi oss och drog oss in mot slussen, jag åkte hem och Ronja åkte och träffade några andra kompisar. När jag kom hem så fick jag värsta rycket och började städa mitt rum! Så nu har jag rensat och möblerat om och nu e det fett med snyggt, trivs verkligen nu, känns så himla mysigt att sitta i sängen och blogga :love:

Mera bloggning under vecka kommer! Massa pussar :love:



Älskar dig min lilla beeeeeeeeeebis !


Lite smått kär i låten.

HAHAHHA !!!

Mobba inte min blogg design nu för jag försökte fixa den men jag glömde bort hur man skulle göra så det blev lite knaaaaas ! Men har frågat Ulrica om hjälp nu iaf ;) :love: HhaHA !



pussochkram !! :love:

Fredag ♥

Tjoo ! Nu e det höstlov !! :D Fan vad skönt ! :D :love:

Efter skolan så åkte jag och Ulrica in till t-centralen och typ shoppade lite :) :love: Och så var det meningen att vi skulle ha tagit hål i tragusen men det var typ stängt när vi kom dit :s Elr det var låst fast det stod att dom inte skulle stänga försen om två timmar :s Men vi ska åka dit imorrn ist ;) :love: Jag hittade en jätte fin jacka på gina så jag ska åka och köpa den med mamma sen, så får hon betala ;) Hahah xd :love: 
NI SKULLE HA SETT KÖN TILL BUTTRIX IDAG !! Jupp, det var kö in till själva Buttrix och där inne var det sjukt mkt folk ! Haha xd :love:



pussochkram ! :love:                                                                      

Snart e det LOOOOOOOV !!! :D

Tjoo :love:

Sitter och pluggar lite matte, vi ska ha alternativ diagnos imorrn :( Idag på hemkunskapen så började vi skriva om olika länders mat och så och jag och Issa skriver om Grekland :d Tsatsiki.. :P

Hade ju två prov igår.. Hahha det svenskan var ganska lätt, Det var ju lixpm läsförståelse ;) Men hemkunskap provet var ganska svårt eftersom att jag inte hade pluggat så mkt xd Vi hade lixom 30 sidor att läsa och jag var skit trött, jag tror jag somnade efter typ 10 sidor xd Haha men jag och Ulrica satt och typ pluggade lite innan men sen när jag fick provet så kunde jag inte ens första frågan !! x'd Haha ! Och alla satt och skrev skit mkt medans jag inte hade  ngn aning om vad det var xd Haha men sen när jag gick ut så kom Ulrica på det xd ( och kändes det så enkelt -.-' ) Blää !

Vet ni !? Jag kom i mellangruppen på engelskan !! ;) Haha :love: Var tvungen att säga det xd



Jag och Ulrica ska typ åka in t stan imorrn och kanske ta hål i tragus :D Om jag får för mamma.. men det tror jag nog ! ;) :love:

Pussochkram !! :love:

I skolan <3

Haha sitter och väntar på att engelskan ska börja :P Ulrica sitter och lyssnar på psalmer på mobilen och spionrar på mattanterna xd Haha älskar dig !!! :love: nu kommer våt lärare ! Puss och kram !

don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Har typ pluggat hela kvällen så har inte bloggat ich jag hinner inte nu igentligen men ja jag gör det ändå ;) Hehe vi har två prov imorrn :( Det kommer vara en jobbig dag imorrn för först så börjar jag vid 8 ist för 9 och så har vi ju två prov och sen så måste jag typ gå på studietiden om jag hinner ( blir typ bara i en kvart elr ngt ! xd ) sen ska jag åka på konfirmations träff till 8 ! Hah vad jobbig dag det kommer bli ! Men det blir nog kul på konfirmations träffen :) :love:

Asså jag har funderat ganska länge på att ta hål i "tragusen" :) Och sen när Erika kom en lunch och sa att hon nog skulle ta det så har jag börjat fundera igen ! Och jag tror nog att jag ska göra det ! Vad tkr ni ? ska jag elr inte ? ;) :love:

 Så ser det ut för er som inte vet var tragusen är ;) Heheh :love:

Tbx t pluggandet ! pussochkram ! :love:

Can't stop starring at you're face ♥

Tack för dom fina kommentarerna som jag har fått ;) :love:

Har varit i skolan idag :P Man säger alltid att det har varit tråkigt i skolan men asså jag skrattar "mest" där xd Fast det e ju för att jag e med mina kompisar men ändå :P Så nu ska jag säga att det har varit kul i skolan ;) Haha...:love:

Haha har funderat på en sak. Jag kanske har ganska sljus röst. Jag vet ju lixom inte eftersom jag inte har hört mig själv. Och det e ngr som har sagt att jag har ljus röst xd Hahah ! Asså tänk om jag har typ så här falsk röst :s Usch ! ( Om ngn/ngr har hart hört mig ) Har jag det ??



Lördag ♥

Haha har inte bloggat på hela dagen xd Men farfar och farmor har ju kommit ♥ Älskar att va med dom :) Man blir så glad ♥ :) Åkte t coop med farfar en snabbis och han gick runt och skojjade med mig och sjöng xd haha det gjorde inte ett piss att vissa typ bitch blickade oss för jag älskar min fafar när han e så ♥ Han kan alltid få en på bra humör :P Han e igentligen inte så lik min farmor, hon e lungn och så medans han e ganska barnslig ;) ( Han ska alltid kittlas och brotta ner en !! xd ) Farfar fyller snart 70 tror jag xd Haha att han orkar igentligen ! :D  

Haha oj ja nu fick ni veta lite om min farfar och farmor xd ♥

Ska iaf gå å lägga mig nu xd ♥



pussochkram :love:

Fredag ♥

Har varit i skolan idag och sne så var jag med Ulrica :) Vi var i kojan och hade det myyyys ! :love: Sen var jag tvungen att gå hem för mamma skulle ut på någon konsert så jag har varit barnvakt åt henne i kväll :/ Vi satt typ och titta påtv och så hela kvällen xd OMG EMIL ÅKTE UT UR IDOL !!!!! :O ;(

Imorrn kommer farmor och farfar ! :D Kul ;)



Ska titta på Vampire diaries nu !! ;) :love:

pussochkram :love:

NYPAN HAR FÅTT SINA VALPAR NU !!!! :D <3

Hon fick 7 st !!! :D :love: 1 gul hane, 4 svarta hanar, 1 gul tik och en svart tik !!! :D Fan vad jag e glad :D Och vi ska få träffa/se dom när dom kommer t stockholm ! :D :love:



Fan vad söta asså !!! :love: :love: :love: :D

SÅ JÄVLA FUCKING BRA !!!!!! :D <3333

Varit med Erika idag :D <3

Tjoo allihopa !! :love: Har varit i skolan idag ;) Och vi hade prov i hemskunskap idag :P Haha vi skulle baka bullar xd Hoppas att jag lyckades !! ;) Haha men jag tycker att dom blev goda ! Men det e ju lärarna som ska smaka på alla och sånt xd Haha ! ^^

Sen efter så var jag med Erika :love: Det var myyyyyyys !! :love: Vi satt å sjöng high school musical låtar ! xd Hahah ! :D :love:

Imorrn e det fredag !!! :D :love: Sjukt skönt jue !! ;)



pussochkram :love:

Jag suger... -.-'

Asså jag gick bakom André i idol ! Och jag visste inte ens att det var han !? Snacka om dum -.-' Han var på vår skola för han e typ kompis med en tjej där och så..  Och jag gick och hämtade Nora och sen när jag skulle gå uu från skol gården med henne så e det en massa tjejer som typ vinkar och sånt till dom som går  framför mig och jag bryr mig lixom inte xd Och sen så typ stannar dom bakom jumpasalen ( stavning ?? ) och jag går bara förbi dom med Nora och sen så när jag kommer hem så säger Leo att jag gick akom honom och så och när jag tänker efter så ropadde dom typ André men jag trodde att dom ropade typ Anna elr ngt xd Haha ! Guud jag dööör !! Jag e bara sååå failad... ! -.-'

Måndag ♥

Tjoo :love: Idag har jag varit i skolan och jag slapp idrotten för mamma vill inte att jag ska springa och sånt :rolleyes: Så jag får inte springa på kvällarna heller -.- Hahah jag har lixom inte ens gjort det en enda gång sen jag sa att jag skulle springa 3 km varje dag xd Haha men jag e ju faktiskt sjuk :/ Får se till att bli frisk ! För det e ju höst lov snart !! :D :love: Men efter skolan så var jag med Isabelle :) :love: Vi typ bara chillade och typ flummade xd Vi skulle igentligen ha typ tagit massa kort och sånt på oss men det blev inte så xd Haha ;)

Men nu ska jag ta och göra klart mina läxor :/ Ska typ redovisa ngn spanska sak imorrn, eftersom att jag har varit sjuk så måste jag göra allt nu :/ Så nu e jag sjukt efter bliven xd Haha men asså jag pallar inte göra den där redovisningen :( Men jag måste för annars så får jag inget betyg :/ Hah :P

 Hahah hade lite kul på picnik xd Hehe xd

Pussochkram :love:

Större bröst med babyolja ?

Får man större bröst om man maserar brösten i babyolja efter att man har duschat och sen sköljer av dom i iskallt vatten ?? Ngn som har testat ? xd Haha nee men vet inte om jag ska tro på det elr inte :/  Fast det kanske är värt att testa ?? ;) Haha vi får se xd


Pussochkram :love:

Söndag ♥

Har varit och ridit idag :P som vanligt xd och nu sitter jag å tittar på partaj :D Haha det e kuuuul ;)  
Asså min blogg e så jävla tråkig xd Haha xd




Hemma ♥

Nu e jag hemma ♥ vet ni hon bor mitt emot Björn Borg och Markolio xd Markolio har plast palmer :P Nej nej jag e inte en stalker !! xd HAha ♥ Men skorna som jag / mamma köpte ser ut så häääär :


Haha dom e så sjukt skönaa !!! :D :love: Sen så den stickade tröjan :


Typ lite dålig bild men den e blå ;) :love:

Och dom andra ;) xd



Och sen så köpte jag strumpbyxor och tights !! ;) :love:
 Lite suddig bild kanske xd

Pussochkram !! :love:

Lördag ♥

Har varit och "shoppat" i kungens kurva idag !! x'd Haha ;) Köpte typ en stickad tröja och en "klänning" och en typ tunika elr tröja xd Hehe och ett par skor !!! :D :love: Men jag hinner inte lägga ut bilder på dom nu för jag ska t mammas "nya" killes mamma.. -.- kul. Och Leo ska typ inte med, om han hade följt med så hade det iaf varit lite kul. Då hade jag haft ngn att vara med :/ Om jag inte bloggar imorrn elr ikväll så har jag tagit självmord.. Saknar dig pappa.. :love: :(


Pussochkram :love:

Emil gick vidare !!! :D ♥

JAA ! :D Hihi han gick vidare ! ;) Nu blev jag glad :) haha ! Han e faktiskt snygg också ;) Hah :love:

Det förra inlägget blev lite snabbt eftersom jag ville få upp det innan dom "sa" vem det var som åkte ut ;) hah :love: Men jag har inte gjort så mkt mer idag ;) Hah :love: Men jag känner mimg inte så bra jusst nu :( Asså det känns som att det sitter fast ngt i halsen men jag kan lixom inte hosta upp det :( Och det gör ont också :( Och näsan e täppt ;) Haha ! Men febern har typ gått över så det e ju bra !!! ^^ Haha ! :love:

Imorrn så vill jag pka in till typ stan och köpa lite kläder !! Haha ! Det var typ en vecka sen jag var inne i stan !!! Det e ganska länge juh ! Haha xd Men jag behöver verkligen nya kläder :/ Så jag ska passa på att köpa lite kläder imorrn om jag nu ens kommer iväg till stan ;) Hahha ! Annars så skulle typ mamma pka in till kungens kurva ( HAHHAHA !!! x'''d ) och det finns ju H&M och Lindex ( och Kappahl ) där så jag kanske hänger med henne dit ;) Hehe :love: Men nu ska jag sova för man växer när man sover och jag vill bli lång så Godnatt :love:

Fredag :)

Var i skolan idag fast det var faktiskt väldigt jobbigt :/ men jag klarade det ! ;) Haha men sen efter skolan var jag med Ulrica och sen så åkte jag och familjen iväg till min mormor xd Haha det var ju kul. Jätte kul. Haha nee men ja det var väll "kul" xd

Vilka "hejar" ni på i idol ? Asså jag gillar faktiskt han Emil ;) Men han har inte varit sååå bra på sistone men jag hoppas verkligen inte att han åker ut ikväll !!! :love:


Pussochkram! :love:

Hahah ! Sömntuta jag e.. xd

Skulle juh lägga in lite roliga inlägg idag men jag sov typ ja hela dan så jag har ju då inte gjort det xd sry :love: ;)
Kommer ni ihåg orienteringen som vår skola "gjorde" ute på hellas ? Jag och Ulrica kom 4 av 8 i vår skola !!!!! :D Fan vad stolt jag e !!!! :love: :D Som sagt.. nästa gång så ska vi ta alla !!! Och då kommer vi att vara 1a !!!!!! ;) :love: Haha :P

Imorrn ska jag till skolan tror jag för det e så tråkigt att vara sjuk !!! ;) haha nee men det e fan det :/ Och jag missade hemkunskapen idag :( Har ingen aning om vad dom gjorde men det var säkert ngt kul.. :/

Nu ska jag äta fruktsallad !!!!!! :D

Pussochkram :love:

Blir hemma idag :/

Tjoo ! Ska vara hemma idag oxå så det kommer inte att hände så mkt :/ Men när/om jag inte sover så ska jag skriva ngr ( förhoppningsvis ) roliga inlägg t er ! ;) :love: Men nu så ska jag lägga mig i sängen igen för jag fryyyyyyyyyyser !!!! Brr ! :love:

Pussochkram !!! :love:

GODNATT SÖTA MÄNNISKOR !!! <33333333

Sitter och kollar på Bonde söker fru med...

Sitter och tittar på Bonde söker fru med en tjurig Nora.. Hahah ! Mamma är ute och äter med sina kompisar så jag fick göra middag ikväll men sen så åt Nora hoss grannen och Leo kom bara hem och åt jätte snabbt och sen så stack han så jag fick äta ensam.. Kul ! xd Haha.. ^^

Idag har jag typ bara sovit och vilat xd Men jag tror att jag ska till skolan imorrn ;) Men vi får se :P Jag kände mig bättre när jag vaknade men nu så känner jag mig dålig igen :/ Men vi får se :)

Har bestämt mig att jag ska springa 3 km varje dag fram till höstlovet ! Asså vi ska jag göra det på idrotten under typ 20 min elr ngt sånt och jag har ju skita dålig kondition ( stavning ? ) + att jag vill bli smalare :/ hehe e ju typ sjukt rund xd Det var ju jätte fint väder ute idag !! Tills det börja regna ;) Haha :love:

Är sjuk idag... mammas fel.. xd

Haha ! jag är sjuk idag :/ Så jaa det blir väll inte så kul idag xd :love: Men jag uppdaterar sen ;)



Puss :love:

Mamma har typ smittat mig -.-'

Sitter och är typ helt täppt i näsan och har ont i halsen och så.. Och mamma är också jätte snorig så hon har typ smittat mig.. Skillat ! ;) Men det kanske är borta imorrn :P Haha :love:

Idag har jag varit i skolan ;) Och vi fick tillbaka våra matta prov idag och jag blev faktiskt jätte stolt för jag fick D !! :D :love: Och jag skulle ha kunnat fått ett C om jag inte hade gjort ett ganska stort slarv fel på sista uppg. :P Men jag är iallafall jätte glad för D:et ;) :love:
Vi hade No prov idag också :/ Och det gick väll sisådär ;) Haha ! Nee men jag visste inte riktigt vad han var ute efter i ngr frågor och dom sista var typ sant elr falskt och så skulle man ju förstås berätta om vrf det var "sant" elr "falskt" och jag kunde typ inga men jag skrev det jag trodde och på vissa blev det völl lite konstigt på men det gör nog inge ;) Haha :love:

Skulle behöva köpa ett par snygga skor till i vinter och ögonskuggor !! Haha och typ jacka och.. ja listan kan bli lång ;) Haha :love:

Måndag ♥

Jag var skita trött efter ridningen så jag typ låg och tittade på film hela kvällen :love: Men här kommer helgen:

Lördag: Vi träffades vid mälarhödens t-bana :P Sen så åkte vi ut till Hellas där vi skulle gå en höghöjds bana :D Vi delade upp oss i två grupper för alla kan ju inte "göra" den samtidigt ;) Jag och Hanna-Louise var i grupp 2 så vi i grupp två gick in i skogen typ medans grupp ett med Isabelle och Lisa stannade och klättrade/gjorde höghöjdsbanan :) Men vi i grupp två gjorde en massa samarbets övningar xd
Första var att vi var på antarktis och skulle komma över till "säker" is xd Och vi hade bara 8 plattor / "isflak" att stå på och man fick flytta på dom men man måste nudda dom hela tiden för annars så flyter dom iväg ;) fast vi hade bara 7 st för vi råka släppa en i början :P Och sen så om man nuddade marken så "tappade" man det man nuddade marken med xd Haha men vi klarade det iallafall och en av "ungdoms ledarna" blev av med ena foten xd Sen så skulle vi tillbaka med samma isblock saker + en till person + att typ halva gruppen var "blinda" ! xd Inte jag :D Men vi kom över igen och jag gick först och la ut plattorna på både vägen dit och tillbaka så det blev värsta svängarna för att jag skulle försöka att  svänga tillbaka Xd Sen så skulle dom som inte hade varit blinda, altså jag, sätta på oss ögonbindelsakerna och så skulle vi gå i skogen och så skulle en annan person leda oss men dom fick inte röra oss !!! :s Så jag typ skrek och höll på att ramla jätte ofta xd och det var ju lixom en massa träd som rammlat och ris elr vad det nu heter och rötter :s 
Sen så skulle vi komma över ett "elstängsel med jätte hög el i " xd så vi fick inte röra det xd Så ja.. Vi typ försökte jätte många gånger och jag fick hjälpa till att slänga över folk !! *stolt* HHAH ! Dom slängde över mig sist ! Haha jag ville värkligen inte !! Asså det känndes som att dom skulle tappa mig för att jag e så tung men det gjorde dom inte som tur var ! xd Men sen så skulle vi gå och äta och sen efter det så skulle vårr grupp gå/klättra den där banan :D Det var jätte roligt men det gick jätte snabbt att gå den :(

Skriver mer imorgon för jag orkar inte mer nu xd :love: Pluss att jag hade skrivit det här och sen så råkade jag ta bort det typ xd Hahah ! Så jag fick skriva om :(


Puss Puss ses imorrn !!! :love:

Haha oops ! xd

Det verkar som att mina tidsinställda inlägg inte har ploppat upp.. ! Haha nee jag ska inte ljuga ;) Jag hann faktiskt inte göra några :blush: xd Hehe :love:

Men jag ska rida nu så efter att jag har ridit så ska jag berätta vad jag har haft för mig i helgen ;) Haha :love:


Men puss så länge ! :love:


Bjuder på den ;) :love:

Test xd

SAKER SOM DU ÄR JUST NU: 
[] glad 
[X] trött
[] vild
[] lugn 
[] nervös
[] uttråkad
[/] irriterad
[/] ledsen  
[] besviken
[] arg 
[] sjuk
[] stressad
[] förvirrad
[] sårad  
[] olyckligt kär

RANDOM STUFF:

Någon/några som förstår dig: Finns många ( hoppas jag xd ) :love: men jag tror dom vet vilka dom är ;)
Någon som du längtar efter: Pappa :love:
Något som du längtar efter: Ett glas vatten xd
Någon som du hatar: *********************************************
Vem kramade du senast: Ulrica :)
Vem kysste du senaste: Ingen aning :(
Vem ringde dej senast: Lisa :love:
Vem ringde du senast: Lisa ^^
Har du några kärleksproblem: Njaa, skulle jag inte vilja påstå :/
Har du ätit något idag: Jupp :P
Har du gråtit idag: ...
Har du skrattat idag: Ja :)

JAG:
Är singel: Ja :(
Saknar någon just nu: aa :love:
Är rädd för att bli övergiven: lite kanske..
Svär ofta: Haha det händer xd
Sjunger i duschen: När jag är på glad xd
Morgonperson: Absolut inte !! ^^
Är kär i kärleken: Nee :d
Skrattar åt mina egna skämt: Haha ! Ibland ;) 
Vill ha barn: När jag blir stor ja :P
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt: Tror faktiskt det

HAR DU:

Glasögon/linser: Nepp :)
Piercingar: Naj, elr jag har ju hål i öronen men inge mer :/
Syskon: Ja, tyvärr..
Pojk/flickvän: Nej :(
Jobb: Nopp xd
För många vänner: Nej
Rymt hemifrån någon gång: Nee, inte vad jag kommer ihåg xd
Färgat håret: Jupp :P
Bra självförtroende: Nej.. :P
Sagt "jag älskar dig" till någon: Japp :D
Varit kär: Nej xd
Dumpat någon: Hahha kanske det ;)  
Brutit ett ben någon gång: Nepp
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: jaaa xd
Somnat gråtande: Ja.

BRUKAR DU:

Titta dej själv i spegel: HAhaah! Jaa xd
Ha ångest: ibland..
Drömma mardrömmar: Nee :d
Klä dig i svart: Jaa, gjorde det idag xd
Hata folk: hahha ibland:P
Lita på folk: Ja :love:

SISTA PERSONEN SOM:

Du delade en dricka med: Hmmm, min syrra ;)
Du fick sms från: Jesper ^^
Du snackade med på msn: har inte varit inne på msn på åratal men den sista jag snackade med på facebook var Alec :P

FREDAG IMORRN !!!! :D

Är med och tävlar på Hiilens blogg !!!!! :D ♥

http://hiilen.blogg.se/

Damp.. ?!

Har kommit hem från skolan och så tänkte jag vara lite snäll så jag bjöd min brorsa på sakeerna vi bakade på hemkunskapen. Och sen så börjar vi bråka och då gör han sönder tv:n typ ( igen.. -.- ) och blir asa arg. Så vi började bråka mer typ. Hahah ! Och nu regnare och allt :( hahah ! Passar ju bra ;)
Någon annans eftermiddag som har vait mer lyckad ?! xd Hahah :love:

     

Ryssland ?

Åååh ! Jag är jätte sugen på att åka till Ryssland !! :D Det verkar så fint där ! :) Typ i Moskva, Sankt Petersburg elr Omsk skulle jag vilja åka till :P Eller någon annan stans i ryssland ;) haha :d :love:

 

S[he's] br[ok]en..

Sitter och tittar på Project Runway nu men måste göra NO redogörelse snart :/ Usch ! Det e så tråkigt :( Fast jag är nästan klar :) :love: 

Måste åka och shoppa snart också för jag har verkligen klädbrist !! :( Men jag hinner inte :/ Måste plugga ikväll och imorrn och sen i helgen ska jag på konfirmations "läger" :D Det ska bli jätte kul !!! :love: :D Vi ska åka till hellas och gå ( eller vad man nu gör xd ) någon höghöjds bana :) Sen ska vi sova där oxå ;) Så jag kommer inte kunna blogga i helgen tror jag :( Men jag tror att jag lägger in några tidsinställda inlägg ^^ :love: Några förslag på vad jag ska lägga upp och så ? :P :love: Hehe ;)

Skriver mer sen ;) :love:

                

Så jävla fina !! ♥

                             


Höll på att glömma... :$

 

Asså jag var så j*vla trött när jag kom hem efter skolan idag.. Vi sprang 3 km på idrotten och jag har inte tränat på jätte länge !! okej, jag tränar aldrig men ändå xd Så jag var typ ganska trött och ville bara lägga míg å titta på Tv.. men så funkar inte den !!!! -.-' Blev skit sur och försökte få igång den typ hela eftermiddagen xd Sen så tvingade mamma iväg mig till återvinningen och så har jag pluggat lite typ inget alls till spanska provet imorgon :/ xd Men det känns som att jag kan allt som står på pappret vi fått där det står vad vi ska kunna ;) Haha men imorgon kommer jag säkert inte kunna någonting xd Brukar vara så :P ( hoppas mamma inte läser detta ;) ) Haha ! I helgen har jag inte varit inne på datan någonting !!! :O haha ! Tycker själv att jag e ganska duktig men då har jag ju inte kunnat blogga :/ Drf har jag inte bloggat i helgen ;) Men det jag köpte i fredags var en parfym för 39 :- på H&M, en deo för 29:- på H&M, avsminkningsservetter på Lindex för 49:-, en "halsduk" ( eller vad det nu är xd ) från Gina Tricot för 99 :-, en boook ! ( Yttersta Offret från Vampire Academy serien :D ) för 150:- pååå dam da da dam ! AKADEMIBOKHANDELN !!! W-O-W ! x'd Nee men sen så köpte jag ett mobil-läpp-glans-smycke på H&M för 10 kr xd Jag och Erika köpte varsitt ;) Sen så köpte jag några stiftpennor också ;)



( Bjuder på bilden bara för att jag inte har bloggat på länge ;) )

PUSS PUSS ! :love:

Bloggade inget igår och inget idag heller...och joch jag hinner inteogh jag

..och jag hinner igentligen inte nu heller så jag skriver imorrn :love: Pussokram :love:
RSS 2.0