Hehe tjooo ! <333

Förlåt för att jag inte har uppdaterat :love: Men det e inge roligt att blogga om ingen kommenterar :( :love:

Idag så var det skolfoto ! :S Och jag fick sitta ner !! :( Men det var nära att jag fick stå upp ! :P Haha ! Han hade en plats kvar på den raden och då skulle såklart jag sitta där -.- Jag som tyckte att jag hade blivit lång under sommaren :( Men nästa år ska jag stå !!!!!!!! :D ;) :love: Sen det att jag ser helt cp ut på både klass och "ensam" fotot -.-' + (!!!!) att jag hade syskonfotografering efter... ! Vi fick stå i kö i en och en halv timme ( lite mer !! :O ) för att ta det !!! -.-' Och det fotot blev jag inte heller bra på xd Hahah ! Elr asså jag har en känsla av att jag inte blev bra på ngt av dom ;) Eftersom han fotografen gjorde så konstiga ljud så man höll på att skratta ihjäl sig...

Men efter det där jobbiga var jag med Alva ! :D :love: Vi hade det jätte myyyyysigt ! :love: :P Älskar dig Alva !!!! :love: :)
OCH NÄR JAG KOM HEM SÅ HADE MAMMA KÖPT EN HTC TILL MIG ! :D :love: Snacka om att jag blev glaad ! :D :love: Den e viiit och liiten :) :love:

 

Sötaste Alva ! :love:

Måndag :)

Tjoolahopp ! :D :love: Den här dan har gått jätte fort ! :) Vi hade ingen idrott idag så vi hade typ bild ist och då fick vi sluta tidigare :P Haha på bilden ritade vi av våra händer xd Mina vart jätte dåliga :/ Men Men ! ;) :love: Efter skolan var jag med Ulrica och gjorde No läxa fast vi började typ leka med ett par ljus och så ist xd Haha det var jätte kul ! Vi gjorde typ slut på tre tändsticks askar och sp hade vi ju tändare och tandpetare xd Haha ! :love: Och Ulrica eldade typ upp en penna oxå !!!! X''D haha ! :love: Sen gick jag hem och åt och gjorde klart No läxan :P :love:

Jag har på mig en jätte skön tröja idag från Gina ! :D En stickat :love: Älskar stickat, även fast jag kanske inte har så mkt stickat xd :love: Men jag ska köpa... ;)

 Haha lite dålig bild xd :love:

Läääääääxor :(

Tjoo jag sitter och gör No läxa nu :/ :love: Jag uppdaterar sen ;) :love:

Puss så länge ! :love:

Söndag

Tjoo ! :love: Idag har jag varit och ridit :) ( Mamma och Julia tittade på och hjälpte till lite och så xd ) Jag red Pippi :/ :love: Haha ! Det gick faktiskt ganska bra :bigeyes: Jag börjar få in hur jag ska göra så i slutet så gick det bra :) :love: Sen när vi kom hem så åt jag och Julia en billy pizza ( :P ) Sen satte vi oss och började titta på första avsnittet av TVD :D tills hennes föräldrar kom för att hämta henne ;( :love: Så Julia har åkt hem ;( :love: Julia ska ju flytta till Dubai om en vecka så jag får väll pka dit och hälsa på henne ;) ^^ :love: Hihi måste nog börja spara pengar eftersom att jag ska åka till Kina oxå ;) Haha ! ( elr hur Linnea !? om du nu läser det här ^^ :love: )Men det blir ett senare bekymmer :P Sne när Julia hade åkt eså tittade jag på en film och sen åkte mamma och köpte pizza och sen kom JFKK oxå och bla bla... :/

Jag har precis duschat :) Bara så ni vet ;) haha ! Jag älskar att duscha ! :D :love: Men nu ska jag typ titta på ett vampire diaries avsnitt och sen sova :love:  






PS. JFKK = Mammas nya kille -.-

Idag har jag och Julia varit inne...

Idag har jag och Julia varit inne i stan :) :love: Vi åkte först till Slussen och gick Götgatan, sen gick vi till Gamla stan och gick omkring där ett tag tills vi hittade ett litet café där vi fikade ;) :love: Efter det så gick vi till "t-centralen" där vi gick omkring ;) xd :love: Asså vad förknippar ni med Sverige ? Asså alla "turistaffärer" är fulla av älg saker ! Hahaha ! Det var älgar överallt, särskilt i Gamla stan ! ;) xd Haha x'd Jag köpte ett linne på H&M oxå ;) :D :love:
 
 Godnatt :love:

Just nu:

Tittar jag på film med Julia och Ida :) Vi ser låt den rätte komma in :) :love:

Hehe... <333

Sry ! Har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg den här veckan :/ :love: Jag har varit så trött xd Ska försöka att uppdatera varje dag ;) :love:

Idag kom Julia ! :D :love: KULIGT VA ?! :D :love: :love: Imorgon ska vi in till stan och så ;) Tror inte att jag kommer hinna uppdatera ngt på morgonen men jag gör det sen när jag kommer hem ;) :love: Lovar ! :) :love:


Visst e hon söööt ! :D :love:

Har inte haft ngt internet... ! :(

Hejsan ! :love: Jag har inte haft ngt internet hemma så jag har inte kunnat blogga ;( Vi har inte haft ngn tv elr telefon heller -.- Fast nu har vi internet och telefon men fortfarande ingen tv ;( :love: Ngn gubbe ska typ komma hit och fixa det men vet typ inte när... -.-'

Lördag: Var jag på Bodaborg med Lisa, Ulrica och Erika !! :D :love: Det var skita kuul ! :D :love: Vill tbx dit ;) Haha :P Måste åka dit ngn annan gång xd :love:

Söndag: Hade träningsvärk !!! Haha ! Tänk vad dålig kondition jag har !? x'd Fast man sprang ju runt och gjorde ju faktiskt ganska jobbiga saker där ;) allting var ju typ på tid :love: Hade ridning ! :D :love: haha ! Jag fick Pippi så det gick inte så jätte bra ;) Haha ! Hon galloperade typ hela tiden och ville inte stanna... :tired: Sen så städade jag ur 2 lådor i mitt skrivbord xd Hann inte mer än det xd :love:

Måndag: SKOLAN BÖRJADE !!!!! Fassssst vi var bara där i en timme ;) xd Haha ! Ååå jag vill verklugen inte att dom nya sjuorna ska "börja" !!! ;( xd Asså det e typ bara en massa fjortisar elr wb ;) Det finns "vanliga" oxå men... ja ;) :love: Inte för att vara taskig :P Haha ! Aja efter skolan stack hela "gänget" hem t Ulrica ! :) :love: Vi typ flummade och höll på och så tittade vi på Epic movie elr vad den nu hette xd Den var iaf bra ! xd :love: 

VET NI !? JAG VANN I LISAS TÄVLING !!! :D :love: E skita glad ! :D Jag vinner lixom aldrig :P Tack Lisa !! :llove: :love: :love: 


Hehe har bildbrist ://

Detta fält måste fyllas i -.-'

Tjoo :love: Det spö regnar ute :s Det e inge kul med regn :( Fast det e lite ju mysigt nu på kvällen :P :love: Idag har jag städat mitt rum ;) Haha xd Jag har det men det e inte det ända jag har gjort :P Jag har varit och försökt att köpa skor åt mig men det e så svårt :/ Asså jag behöver typ sneakers men jag hittar aldrig ngr :( Jag köpte ett par byxor och en tröja ist ;) :love: Hihi :) Sen har jag inte gjort så mkt idag :/ xd Har varit inne på datan lite och fixat lite oxå... c:
Imorgon ska jag till bodaborg med Ulrica, Lisa och Erika ! :D :love: Det ska bli skita kul ! :love: Har aldrig varit på bodaborg förut så... :D :love:


Tröjan ! :love: :D

Tjoo ! <3

Förlåt att jag inte bloggade igår <3 Jag glömde bort det ! :blush: Och sen så bloggade jag typ inget om min födelsedag men den var inte så lyckad och det e liksom inte så kul att läsa om en massa deprimerande saker... :love:

Igår var jag på Ung 08 hela dan med Issa, Erika, Lisa, Ulrica och Ronja :) :love:

Och idag har jag varit med Lisa :D :love: Vi träffades vid typ 3 för ajg vaknade vid typ 12 elr 13 xd :love: Men sen så gick vi omkring och snackade lite :) Det var jätte fint väder idag :D :love: Men sen så gick vi hem till henne och typ reserverade biobiljetter till Source Code :) :love: Tror att den stavas så ;) Haha sen så åkt evi in till Ung där vi träffade Ulrica, Isabelle, Erika och Ronja :) Sen så vid typ 6 stack jag och Lisa å åt på taco bar :P Och sen så gick vi på bio !! ;) :love: Source Code var fett bra ! :P Elr asså den var lite konstig men jag gillade den :) :love:

Ska gå och tvätta bort sminket å borsta tänderna nu ! :love: Godnatt ! :love:

Idag fyller jag år ! :D

Hejsan allihopa ! Idag fyller jag år !! :D Kul va ?! :love: Exakt 07.59 blev jag 14 år !! :P :D :love: Haha ;)

Är med i en tävling :)

Hejsan jag e med i Lisas tävling på sin blogg :) tycker att ni oxå ska vara med ;) Man vinner en Bloodlines - den första boken i en spin-off serie av Richelle Mead :D Ni kan iaf checka hennes blogg :love:
http://vampireacademydaily.blogg.se/
http://vampireacademydaily.blogg.se/
http://vampireacademydaily.blogg.se/
http://vampireacademydaily.blogg.se/




Tack Ulrica :love: Älskar dig bebis ! :love:

Har en väldigt dålig dag idag...

Orkar inte förklara...Tror inte att jag vill heller. Ni kommer att få veta så småningom ändå...


Puss :love:

Hemma :)

Hejsan nu har jag kommit hem :) :love: Buss resan var såååååå tråkig ;( + att det var typ fullt i bussen så ngr som hade bokat fick inte plats :s :love: Vi kom fram vid typ halv åtta :P Sen så har jag varit hos grannarna hela kvällen :) Men nu ska jag gå å lägga mig så :love: Godnatt ! :love:

Ulrica häääär ! ♥

Tjeena folket Ulrica hära ! :D

Just nu så e ju Alva hos sin farmor och farfar i ångermaland, i sommarstugan ;) och där finns inget internet så hon kan inte blogga ( som ni säkert redan vet ) så då tänkt jag vara lite busig och skriva ett litet inlägg ;) Hihi :)

Idag så blev jag väckt av min pappa klockan 12 och sa att ag skulle gå upp o städa mitt rum för att vi skulle få gäster klockan 2 ! Skulle egentligen träffa min kompis Maja, men ska träffas i morgon ist. Men sen vi två så kom Anders och Amanda, pappas kompis och hans dotter :P Jag och Amanda drog till midsommarkransen och handlade godis, sen hem och kollade på Liverpool matchen, hjälpte till lite med maten och sen så grillade och åt ;) De var sjuuuukt gott haha !  Sen drog Amanda typ direkt efter maten man Anders e fortfarande kvar :P

Just nu fick jag lite damp på spotify. Vet ni varför !?!?!? Joo för jag har typ spotify open elr vad det nu heter och då kan man bara lyssna på en låt 5 gånger ! Och jag har typ 56 låtar på min spellista men det e bara 7 kvar nu -.-' Och dom suuuger ju..





Jag älskar dig Alva något otroligt mycket du e fan den vackraste människan jag vet, du e så f*cking fin både på utsidan och insidan !  Jag e så himla glad att jag har dig i mitt liv ! Du och jag mot världen i vått och trort, genom eld och vatten.

Tjooo ! :)))))

Hejj ! :love: Jag hann inte blogga ngt igår för vi var ute å fiskade kräftor ! :P :D Det var faktiskt skita kul :) Elr asså jag hade hål i min ena gummistövel så jag vart väldigt blöt :/ Sen så ramlade jag typ i oxå xd haha ! Så jag hade typ ingen känsel i fötterna Xd Men det var kul ändå ;) :love: Vi fick ganska många kräftor :P Och jag har "hållit" i 2 st !!!!!! ( dock inte samtidigt ;) ) Vii har kokat dom idag, så nu e dom röda och fina :P :love:

Idag så ska jag åka t stugan :D :love: Fast där finns det ju inget internet så jag kommer inte kunna blogga ;( :love:
NU ska jag gå och duscha för mitt hår stinker rök !!!!! :s Bye Bye !!! :love:

Regn...-.-

Tjoo allihopa ! :love: Idag har jag inte gjort så mkt :/ Det har typ spö regnat idag ;( Jag vaknade vid ett och sen så var jag, Ella och farmor iväg och  kollade på lite kläder och sånt typ :P  sen så gick jag och Ella o bowlade :D Och jag "vann" !!!! :D :love: Jag äger !!!!!!! ;) :love:  Sen nu ikväll så har vi sett på lite filmer :) Bla. Sucker Punch och I am number four :) :love: Dom äger !!!! :D Vi ska typ se en film till nu xd Vet inte vilken än :P :love:

Natti Natti !!! :love:

Har Selena Gomez dumpat Justin Bieber!?

Det står i Aftonbladet att Selena har dumpat Justin ! :O Det står att hon dumpade honom för att han är "bästa kompis" med Sean Kingston, Lil Wayne och Chris Brown !? :S Asså ska man tro på det elr ? :S :love:  
Om ni vill läsa hela texten : aftonbladet.se 

Framme ! :)

Nu e vi äntligen framme ! :love: :D Gud vad tråkigt det e att åka buss !! ;( Jag har till och med ätit en pizza ;) Mumsigt ! :P Nu har min kusin Ella kommit och min faster :) Så jag ska väll gå å umgås lite med dom nu ;) :love: Hörs imorrn ! :love: :)    Puss Puss ! :love:

Nu åker jag !

Nu åker jag och lille brorsan till farfar och farmor ! :love:

GODNATT SÖTISAR ! <333333



( OSMINKAD ! )

Rubrik

Hejsan sötisar ! :D :love: Idag har jag inte gjort så mkt, sov typ till tolv och sen så har jag tittat på tv och bara softat :love: Jag och mamma ska typ möblera om i mitt rum nu :D :love: Vi ska ju göra om det helt snart :D Fast nu ser vi bara hur allt ska stå och vad vi behöver köpa och om vi överhuvud taget behöver köpa ngt ;) :P :D :love: Jag har inte bestämt miig för vilken färg jag vill ha än :/ Vad tycker ni ? ;) :P :love: 

Jag har ju inte berättat om hur det var i Finland så jag tänkte göra det...men sen var jag inne å läste Ulricas blogg och hon har skrivit en väldigt bra "text" om vad vi gjorde så jag ska vara lite jobbig :P Hihi, ni får läsa på Ulricas blogg ist xd :love: http://ulricasvensson.blogg.se


ÄLSKAR DIG BBY !!! :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Hejsan ! <333333

Asså jag har varit väldigt dålig på att blogga på sista tiden men jag har som sagt inte varit hemma :/ :love: Jag har precis kommit hem från Finland och vi hade inget internet ( elr data ) där och veckan innan det var jag ju på Santorini i Grekland och veckorna före det var jag hos farfar jue :/ Och nu på Söndag ska jag till farfar igen xd Jag har verkligen haft fullt upp i sommar !!!!!! :D :love: Sen så fyller jag ju om om typ två veckor :) Ganska långt kvar men men :P :love:

Jag ska ju som sagt till farfar på Söndag :P Och där finns det ju inget internet ( erl iaf inte i sommarstugan ) Så jag kommer inte kunna blogga men vi ska inte vara där hela veckan vi ska åka till deras hus i Soleftrå oxå så jag kommer nog att kunna blogga lite :love: Men jag ska göra ngr tids inställda inlägg så att det inte blir så tråkigt ;) :P Och förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera ! :love:

Jag hade ju typ en liten frågestund förut :) Remember ? ;) Haha :P Jag fick en fråga xd Men det e alltid ngt ! :D :love:

( Anonym) :
"Har du navelpercing?  "

Svar : Nee :( Men jag vill ha :love: Mamma har börjat fundera på det så jag hoppas ! :love: ;) 


Jag kan tyvärr inte lägga upp ngr bilder  från Finland för Ulrica har dom :love: Men hon lägger säkert upp ngr på hennes blogg ! :love: Annars så skulle hon skicka lite bilder till mig så jag kanske lägger upp ngn innan jag åker :love: :)

RSS 2.0